Nobilis Zrt.

Keresés

erfa

NOBILIS ELSŐ HAZAI ZRT. 

ESZKÖZBESZERZÉS MEGVALÓSÍTÁSA A NOBILIS ZRT.-NÉL A VERSENYKÉPESSÉGÉNEK NÖVELÉSE ÉRDEKÉBEN



A Nobilis Zrt. megalakulása óta (1992) töretlen fejlődésű családi vállalkozás Mátészalkán.

A projektjeink hosszú távú általános célja a térségben kialakult gyümölcstermesztési kultúra komparatív előnyeinek kiaknázása, a magasabb hozzáadott értékkel bíró termékfejlesztés, gyártás révén. Javuljon a térségi gyümölcstermelők jövedelmi pozíciója, a vidéki települések népességmegtartó ereje. A projektjeink hozzá kívánnak járulni a térségi munkanélküliség csökkentéséhez.

Rövid távú, konkrét céljaink új termékfajták gyártásának beindítása, új termelési eljárások alkalmazása, magas hozzáadott értéktartalmú termékek előállítása csúcstechnológia alkalmazásával, mely alkalmas a globális piacon térnyerésre.

A Nobilis Zrt. jelenlegi termékei még versenytárs nélküli termékek a világpiacon, és ezt a pozíciót szeretnénk tovább erősíteni új, magas hozzáadott értékű, prémium minőségű, funkcionális (egészségvédő) termékek gyártásával. Jelen pályázat is ezt a törekvésünket segítette.

A GINOP-2.1.8-17-2018-03131 azonosító számú projekt keretében gépbeszerzést végeztünk. A projekt összköltsége 34 millió Ft, mely 15 millió Ft Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával valósult meg.

A projekt során egy Addicionáló vonal- bioaktív anyagok addiciójára került beszerzésre, mely segítségével megvalósulhat a vállalkozás által megfogalmazott rövid távú cél a Nobilis Zrt. versenyképességének fokozása érdekében.

Bővebb információk:
NOBILIS ZRT.
4700 Mátészalka, Almáskert u.14.
E-mail: nobilis@nobilis.hu
Internet: www.nobilis.hu