Transit-Speed Kft.

Keresés

erfa

Kedvezményezett neve: Transit-Speed Kft.
Projekt címe: „Vállalatirányítási rendszer kialakítása a Transit Speed Kft.-nél”
Támogatás összege: 7 307 200 Ft
A projekt összköltsége: 18 268 000 Ft

Projekt tartalmának bemutatása:

A záhonyi székhelyű Transit-Speed Kft. 2018.07.11-én pályázatot nyújtott be a Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása felhívás keretében „Vállalatirányítási rendszer kialakítása a Transit Speed Kft.-nél” címen.

A projekt célja során a Trans Speed Kft-re testre szabott vállalatirányítási rendszer valósul meg. „Humán erőforrás menedzsment és bérszámfejtés, pénzügy, számvitel, valamint beszerzési, logisztikai és elektronikus iratkezelés helyben telepített megoldás keretében" fog megtörténni a fejlesztés. Ezen fejlesztések eredményeképp a fenntartható fejlődéshez szükséges átláthatóság és tervezhetőség biztosítva lesz, a vezetői és tulajdonosi döntésekhez szükséges jelentések naprakészen lesznek, az adminisztráció leegyszerűsödik, átadhatóbbá válik, valamint az erőforrások hatékonyabb kihasználása és a céges adatok, információk rendbe tartása is biztosítva lesz a fejlesztés által.

Ez a piaci pozíciónk erősítését, versenyképességünk javítását eredményezi.

A beruházás megvalósításával hozzájárulhatunk versenyképességünk javításához, a vállalkozás piaci pozíciójának erősítéséhez nem csak a hazai, hanem a külföldi piacon is.

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2021. március 31.

Projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2018-01327

transit-speed kft. tábla